Projectkeukens
voor interieurprofessionals

Heeft u als interieurprofessional ondersteuning nodig bij het ontwerpen van een keuken voor uw klant? De medewerkers van SieMatic staan vrijblijvend voor u klaar en denken graag met u mee. Wij helpen u met het kiezen van de juiste indeling van de keukens voor uw interieurproject, en laten u ook de opties zien wat betreft de materialen, kleuren en afwerkingen. Indien gewenst nemen wij de uitvoering van uw keukenproject van u over en verzorgen wij de installatie, zodat u zich op andere zaken kunt concentreren.

SieMatic heeft vier verschillende lifestyles ontwikkeld voor zijn keukens: PURE, CLASSIC, MONDIAL en URBAN. Deze lifestyles beperken zich niet alleen tot de keuken; ze omvatten een compleet, uniek interieur, volledig afgestemd op de wensen van de klant en volledig personaliseerbaar. Om alle mogelijkheden te ontdekken, nodigen wij u uit om één van de SieMatic showrooms in uw buurt te bezoeken. Tegenwoordig kunnen veel materialen volledig naar wens worden vervaardigd als het gaat om kleuren, patronen, structuren en afwerkingen. U bent van daarom van harte welkom om te ‘bladeren’ door de stalen van de keukenmaterialen bibliotheek. Ook ziet u in de SieMatic showrooms volledige ingerichte stijlkamers met keukens in diverse uitvoeringen en stijlen. Zo doet u inspiratie op voor al uw keukens voor interieurprojecten.

Waarom kiezen voor SieMatic?

  • Keukenmaterialen voor verschillende lifestyles
  • Custom-made mogelijkheden voor de synergie met uw interieur ontwerp
  • Het toe kunnen passen van 1950 kleuren (NCS)
  • Opbergmogelijkheden die exclusief voor SieMatic ontwikkeld zijn 
  • Technische ondersteuning voor de installatie van de keuken
  • Gebruik maken van het SieMatic netwerk wereldwijd
  • Meer dan 90 jaar hoge betrouwbaarheid in afgesproken levertijden

Ontdek de keukens voor interieurprojecten

Om u te inspireren en de vele mogelijkheden te tonen maakt SieMatic keukens van de beste kwaliteit. De vier lifestyles zijn hierin vertegenwoordigd en u ziet al snel welke stijl het beste bij uw interieurproject past. 

Maak kennis met het SieMatic team voor ondersteunung van interieurprofessionals.

Ons ervaren team staat altijd voor u klaar. Wij ondersteunen geheel vrijblijvend met uw interieurprojecten. Maak gebruik van onze kosteloze sample service, onze technische expertise, onze ervaring met het ontwerpen, uitwerken  en installeren van een luxe keuken voor uw klanten: het SieMatic team ondersteunt u desgewenst gedurende de uitwerking van uw interieurproject voor uw klant. U behoudt altijd de regie.

Referenties en ervaring met keukens voor interieurprojecten

Wilt u graag zien welke keukens voor interieurprojecten SieMatic heeft ontworpen? Bekijk onze referenties en ontdek de vele voordelen van een samenwerking met SieMatic. 

Wilt u als interieurprofessional graag ondersteuning door middel van samples en alles weten over de mogelijkheden van samenwerking met SieMatic?