SieMatic projectkeukens
voor architecten

Als architect bent u altijd op zoek naar oplossingen op maat voor elk project. Bij SieMatic hebben wij dezelfde doelstelling, wat een samenwerking uiterst interessant maakt. Dankzij het grote SieMatic-productassortiment en het advies en de expertise van onze ervaren medewerkers heeft u de mogelijkheid unieke keukens samen te stellen voor uw klanten en projecten. 

De mooiste keukens voor architecten ontstaan dankzij een overzichtelijke en transparante samenwerking tussen de verschillende dochterondernemingen, distributeurs en meer dan 500 showroompartners van SieMatic. 

Waarom kiezen voor SieMatic?

  • Ruime keuze in lifestyle communicatie
  • De juiste uitstraling passend bij het uiterlijk van gebouw of woning
  • Custom-made mogelijkheden
  • Het toepassen van 1950 kleuren (NCS)
  • Online service voor snelle sampling

De SieMatic keukens voor architecten

Sinds 1929 ontwerpt en fabriceert SieMatic keukens van zeer hoge kwaliteit met enkel de beste materialen. Als architect werkt u samen met ons team om een unieke leefruimte voor uw klanten te ontwerpen in een van de lifestyles waar wij om bekend staan: PURE, CLASSIC, MONDIAL en URBAN. Ontdek de SieMatic keukens voor architecten en laat u inspireren door onze creativiteit en motivatie.

Maak kennis met het SieMatic team

Dankzij onze samenwerking op maat creëren wij samen een unieke keuken voor uw klanten. Als architect weet u precies wat uw klant verwacht, en stelt u hen de beste mogelijkheden voor qua indeling, kleur, afwerking, belichting en andere details voor. Onze adviseurs vertellen u graag over onze nieuwste producten en oplossingen, zodat u altijd de meest actuele trends in uw projecten verwerkt. 

Referenties en ervaringen met SieMatic keukens voor architecten

SieMatic werkt al jaren samen met architecten en andere professionals voor het ontwerpen van luxueuze en hoogwaardige keukens, ongeacht de beschikbare ruimte of het budget. Ontdek onze referenties en de projecten waar wij bij betrokken waren.