SieMatic keukens
voor nieuwbouwprojecten

Met ruim 90 jaar ervaring weet SieMatic zich perfect aan te passen aan de constante verandering en evolutie van de levensstijl van onze klanten. Onze medewerkers gaan overal ter wereld aan de slag met verschillende taken en verantwoordelijkheden, maar we hebben allemaal dezelfde doelstelling: het ontwerpen en leveren van hoogwaardige keukens die perfect aansluiten bij de levensstijl en wensen van onze klanten. Wij luisteren dan ook naar de individuele wensen van iedere klant om een eersteklas keuken te ontwerpen. 

Onze leefruimtes zijn tijdloos, elegant en weerspiegelen de persoonlijkheid en wensen van de bewoners die er dagelijks veel tijd doorbrengen. Om u te helpen een compleet concept aan uw klanten aan te bieden, ontwerpen wij unieke keukens voor uw nieuwbouwprojecten. 

Waarom kiezen voor SieMatic?

  • Maak gebruik van de naamsbekendheid en kwaliteitsimago van SieMatic
  • Geef meerwaarde en aantrekkingskracht aan uw onroerend goed
  • Maak gebruik van uniek beeldmateriaal voor uw verkoop uitingen en website
  • Artist impressie van het keukenontwerp (what you see is what you get!)
  • Slimme keuken oplossingen
  • Communicatie in lifestyle, niet alleen in producten
  • Geselecteerde partners voor de uitvoering van de klantenreis
  • Hoge klantentevredenheid
  • Gegarandeerde service

Ontdek de SieMatic keukens voor uw nieuwbouwproject.

In 1929 begon het familiebedrijf SieMatic met het bouwen van hoogwaardige keukens. Ruim 90 jaar later genieten mensen dagelijks van de puristische, klassieke of urban stijl van hun SieMatic keuken. Laat u inspireren door de drie lifestyles en ontdek de kwaliteit en vele mogelijkheden.

Bouw voort op ruim 90 jaar ervaring van ons team.

Profiteer van een samenwerking op maat met individuele en creatieve oplossingen die aansluiten bij de architectuur en de uitstraling van uw nieuwbouwproject.  Wij komen graag met u in gesprek over de mogelijkheden met SieMatic. Onze specialisten en experts staan voor u klaar om uw nieuwbouwproject te voorzien van unieke keukens.

Laat u inspireren door onze referenties

Door de jaren heen hebben wij vele klanten voorzien van een unieke leefkeuken die hun persoonlijkheid weerspiegelt en het budget respecteert. Bekijk onze referenties en ontdek de flexibiliteit en hoogwaardige ontwerpen van SieMatic.