SieMatic projectkeukens
voor investeerder

 

De keuken is een leefruimte die steeds belangrijker wordt. Men kookt niet alleen in de keuken, maar komt er ook samen met het hele gezin. Kinderen maken huiswerk aan het kookeiland, koppels genieten van een glas wijn met vrienden en er wordt goed nieuws gedeeld tijdens een heerlijke maaltijd. De keuken is het hart van de woning en iets waar potentiële huurders kritisch naar kijken. 

Als investeerder wilt u natuurlijk een duurzame en tijdloze keuken in uw beleggingsproject plaatsen. De kwaliteit is hierbij erg belangrijk, want de keuken dient jarenlang in perfecte staat te blijven. SieMatic is hiervoor met zijn ruim 90 jaar ervaring uw perfecte partner. Wij ontwerpen en fabriceren keukens op maat die bij de levensstijl van uw huurders past. 

Waarom kiezen voor SieMatic?

  • Geeft aantrekkingskracht aan uw onroerend goed
  • Goede meerwaarde voor verhuur
  • Zichtbare onderscheidende kenmerken van de keuken
  • Verhoogt het vertrouwen in uw doelgroep
  • Ontwerpen in toekomstige lifestyle trends
  • Stabiliteit op leveranciersbasis
  • Duurzaamheid
  • "Made in Germany" met 90 jaar ervaring
  • Flexibiliteit om aan individuele eisen te voldoen
  • Gecertificeerd kwaliteits- en milieubeheersystemen

Uniek!
SieMatic Conceptontwikkeling Service voor Investeerders

Afgestemd op uw wensen ontwerpen wij keukens waarvan elke keukengebruiker ‘anno nu’ gelukkig wordt. Ons uitgangspunt is dat het design past helemaal bij de uitstraling van uw project, en is dus telkens uniek. Dat betekent ook dat, voor u, als belegger de kosten aanzienlijk lager zullen zijn en tegelijkertijd dat de koper of huurder een mooie, degelijke en functionele keuken krijgt.

Maar wij bieden meer dan alleen een mooie, functionele keuken.

Wanneer u bezig bent met het ontwikkelen van het concept voor uw beleggersproject en u wilt daarover sparren, dan bieden wij u onze ‘SieMatic Conceptontwikkeling Service’ aan. Samen met de marketingexperts van architecten van SieMatic kunnen wij u ondersteunen bij het creëren van het concept van uw beleggersproject: doelgroepanalyse, lifestyleconcepten, interieur- en keukendesign en marketingsupport. Onze service bieden wij aan in alle fases van uw project van ‘initiatief’, ‘voorlopig ontwerp, ‘definitief ontwerp’ tot en met het punt van ‘opdracht voor uitvoering’.

Ontdek de SieMatic keukens voor uw beleggingsproject

Dankzij de vier verschillende lifestyles die zijn gecreëerd door SieMatic, PURE, CLASSIC, MONDIAL en URBAN, vindt u altijd de perfect keukens voor uw beleggingsprojecten. Ontdek onze speciale projectkeukens en de vele mogelijkheden qua indeling, opbergoplossingen en andere unieke producten die wij hebben ontworpen. 

Maak kennis met het SieMatic team voor ondersteunung van interieurprofessionals.

Ons ervaren team staat altijd voor u klaar. Wij ondersteunen geheel vrijblijvend met uw interieurprojecten. Maak gebruik van onze kosteloze sample service, onze technische expertise, onze ervaring met het ontwerpen, uitwerken  en installeren van een luxe keuken voor uw klanten: het SieMatic team ondersteunt u desgewenst gedurende de uitwerking van uw interieurproject voor uw klant. U behoudt altijd de regie.

Voorbeelden en referenties van keukens voor beleggingsprojecten

Al jarenlang werkt SieMatic samen met investeerders om gebruiksvriendelijke en stijlvolle keukens voor beleggingsprojecten te ontwerpen en te plaatsen. Ongeacht het budget of de beschikbare ruimte: onze ervaren specialisten weten altijd de perfecte oplossingen toe te passen. Laat u inspireren door onze referenties en het beeldmateriaal van andere beleggingsprojecten.

Wilt u als investeerder alles weten over de mogelijkheden van samenwerking met SieMatic?