SieMatic keukens voor uw project

Geef uw verkoop uiting meer beleving

Upgrade naar SieMatic!

U weet als geen ander hoe belangrijk het is om potentiële kopers van uw nieuwbouwwoningen een duidelijke impressie van de mogelijkheden te geven. Daarom helpt SieMatic u op diverse manieren. Zo creëren wij bijvoorbeeld een prachtige keukenbrochure in de stijl van uw verkoopbrochure, met beeldmateriaal van hoge kwaliteit. Hiermee inspireert u uw potentiële koper en laat u zien dat u echte kwaliteit biedt. Daarnaast maakt SieMatic keukenvoorstellen speciaal voor uw nieuwbouwproject. Dit zijn keukenimpressies op maat die een ware beleving mogelijk maken. 

De SieMatic keukens worden in vier lifestyles ontworpen: PURE, CLASSIC, URBAN en MONDIAL. Hierdoor past de keuken bij de mensen die ze dagelijks zullen gebruiken. Stijl, persoonlijkheid, gebruiksvriendelijkheid en luxe, dat is waar het om draait. Er is een perfecte keuken voor iedere nieuwbouwwoning en onze specialisten staan voor u klaar om deze te ontwerpen en aan uw klanten voor te stellen en te bespreken. Stijl, persoonlijkheid, gebruiksvriendelijkheid en luxe, dat is waar het om draait.

De SieMatic keukens -
vier verschillende lifestyles

Voor het ontwerpen van een keuken is een basis nodig. De klanten kiezen daarom een lifestyle die bij hun manier van leven en koken past. Het resultaat is een keuken die niet alleen gebruiksvriendelijk is, maar waarin ook geleefd wordt. Werken of huiswerk maken aan het keukeneiland, met het hele gezin koken of gezellig samen ontbijten, in SieMatic leefkeukens komt men samen en geniet men van het leven.

PURE inspiratie

Deze lifestyle past perfect bij minimalistische projecten. Een PURE projectkeuken is stijlvol, modern, strak en minimalistisch. Tijdens het ontwerpen worden alle overbodige details weggelaten en zijn strakke lijnen de norm. Door het aanbrengen van contrasten en het gebruik van praktische indelingsmogelijkheden met het MultiMatic concept is geen enkele SieMatic projectkeuken hetzelfde. De basis is een architectonische blikvanger, en de binnenkant van de keukenmeubels is volledig personaliseerbaar. Het resultaat is rustgevend, modern en zeer gebruiksvriendelijk. 

URBAN inspiratie

Keukens met een URBAN design zijn zeer sfeervol en stedelijk. Ze zijn ontworpen voor gezinnen die graag veel tijd doorbrengen in deze leefruimte en deze aan hun gewoontes en wensen aanpassen. Er is genoeg ruimte voor apparaten die het leven makkelijker maken, decoratieve objecten en zelfs een kleine kruidentuin voor een groene en natuurlijke touch. De URBAN keukens zijn uitnodigend en worden uiteraard gemaakt met de meest hoogwaardige materialen.

CLASSIC inspiratie

Een CLASSIC keuken is altijd zeer persoonlijk, romantisch en sfeervol. De klant kiest een combinatie van materialen, kleuren, vormen en details voor een klassieke en toch eigentijdse keuken. De details doen denken aan de keukens van vroeger, maar met een moderne en tijdloze touch waardoor deze perfect bij de rest van de woning aansluiten. 

Weelde, opnieuw geinterpreteerd

Echte persoonlijkheid onderwerpt zich aan geen enkele norm. Het expressieve design van SieMatic Mondial spreekt een minimalistische, moderne en geometrische vormentaal zonder traditionele ornamenten en opsmuk. Met gewaagde kleuren en vormen, gepaard gaand met expressieve materialen en materiaaldiktes, overschrijdt het de grenzen van het keukendesign. En opent het een zinnenprikkelende wereld van weelde, eenvoud en sensualiteit.

Ter inspiratie hebben wij voor u een selectie gemaakt van artist impressies van gerealiseerde projecten. Zo heeft u een beeld van wat er mogelijk is op basis van de stelpost voor de keukens in uw nieuwbouwproject.

Maatwerk begint met een plan

MAATWERK KEUKENS- EN INTERIEURS

De SieMatic lifestyles dienen als basis en worden volledig aan de wensen, leefgewoontes en smaak van de klant afgestemd. Hierdoor passen de keukens altijd bij de rest van de woning, en ontstaat er een luxe en tijdloos geheel. Naast het gebruik van hoogwaardige materialen wordt er ook veel aandacht besteed aan de details, die uiteindelijk een grote invloed hebben op het eindresultaat. Omdat details zo belangrijk zijn, is het mogelijk de meeste materialen naar wens te vervaardigen. Zo kiest de klant zelf de kleuren en materialen en afwerkingen die zijn of haar keuken uniek maken. 

De keukens worden op basis van een doordachte en efficiente installatieprocedure geleverd en de SieMatic specialisten bieden van het begin van het project tot en met het plaatsen van de keukens een perfecte en persoonlijke service.