Zo woont Iris.
BPD en SieMatic gaan op innovatieve manier samenwerken.

BPD en SieMatic zijn een bijzondere marketingsamenwerking aangegaan in Nijmegen voor het grootschalige nieuwbouwproject Waalfront met betrekking tot de wijk IRIS in de Waalsprong. Jan Kruidenier en zijn team van BPD Amersfoort hebben voor een periode van 5 jaar een appartement in de Waalsprong weten te bemachtigen dat gebruikt gaat worden voor de inspiratie en informatie voor toekomstige bewoners van de woningen in IRIS.

‘Het is niet zomaar een modelwoning’ aldus Jan Kruidenier: ‘ want SieMatic heeft ons in contact gebracht met het architect/design bureau Hanssen Interior Design uit Aarle Rixtel, dat precies afgestemd op de wensen en ideeën van onze modelkoper, Iris, het appartement stijlvol heeft ingericht. Met vanzelfsprekend een sfeervolle SieMatic keuken.

Het is een echte ‘Marketingsuite’ geworden. Naast de inspiratie voor de kopers van een nieuw appartement in IRIS, zal dit appartement ook in allerlei communicatie gebruikt gaan worden om consumenten die een nieuwbouwwoning van BPD overwegen spelenderwijs te informeren over alles dat bij de koop van een nieuwbouwwoning komt kijken’, zo zegt Jan Kruidenier. Ons digitale marketing team heeft daarvoor erg leuke en eigentijdse vormen bedacht om in beeld te komen bij potentiële kopers. De samenwerking met SieMatic heeft door dit gezamenlijke initiatief een innovatieve en extra dimensie gekregen. Wordt vervolgd.

De SieMatic partnershowroom voor dit nieuwbouwproject is Huijsinc Waardenburg.