SieMatic profileert zich sterk in nieuwbouwmarkt

Provada 2023 Special

Samen op zoek naar de woningkoper

SieMatic staat bekend als het kwalitatief hoogwaardige keukenmerk dat functionaliteit, duurzaamheid en design op eigen wijze weet te verbinden. Ook voor nieuw te bouwen huur- en koopwoningen. Perry Hanssen en Rainier Zweep vormen het SieMatic B2B team. Lees verder in deze Provada 2023 Special en ontdek wat SieMatic voor u kan betekenen: "Samen op zoek naar het woningkoper".

‘De dialoog met de opdrachtgever is heel waardevol. En op die manier komen we ook tot nieuwe concepten’

Nieuwe concepten komen tot stand door met u kennis uit te wisselen, wij delen onze visie en ervaring. Vanzelfsprekend begint dat met het antwoord op de vragen wie er in de woning komt te wonen en wat deze mensen willen. Wij durven de stelling aan dat SieMatic op dat gebied veel kennis in huis heeft. Een architect kan prima de buitenkant van het gebouw ontwerpen, laat ons aan de binnenzijde onze gang gaan. Daarbij gaat het vooral om de badkamer en de keuken: daar kan en wil de consument een persoonlijke touch aan de woning geven.

‘De uitdaging voor ons is om zo’n aantrekkelijke oplossing voor de keuken te presenteren, zodat we iedereen verleiden om deze te kiezen’

De plek die de keuken in een woning inneemt is de laatste decennia flink veranderd. Vroeger was de keuken verstopt achter een deur, daar zwaaide moeder de pollepel. Inmiddels staat de keuken letterlijk en figuurlijk veel meer centraal in het wonen. Hier is ruimte voor ontmoeting, voor entertainen van vrienden, voor feest. Daarmee is de keuken het belangrijkste meubel in de living geworden.’ Vanuit die mindset willen wij met u in gesprek. Wij vragen dan u: hebt u nagedacht over de keuken? Het antwoord dat men op deze vraag geeft, is vaak vrij standaard. En daar komt onze toegevoegde waarde in beeld: wij denken vanuit onze lifestyles die we omzetten in custom made storytelling voor een nieuwbouwproject. Wij weten veel over onze klantgroepen, in wat voor woningen ze nu wonen en wat hun woonwensen zijn. Hierbij is de rode draad als volgt: de vraag naar kwaliteit en de behoefte om volledig ontzorgd te worden. Daar haken wij op aan.’

Door samen te werken weten wij veel meer over klantgroepen,
in wat voor woningen ze nu wonen en wat hun woonwensen zijn.

De samenwerking met de partners in de nieuwbouwketen wordt bij SieMatic als ‘collaborative housing’ gelabeld. Naast u als de opdrachtgever speelt de gespecialiseerde SieMatic Partnershowroom hierin een belangrijke rol.

Waar wij aan de voorkant nadenken over concepten en marketing, heeft de SieMatic Partnershowroom uiteindelijk de daadwerkelijke contacten met de consument. De SieMatic Partnershowroom zorgt ervoor dat het maatwerk per woning wordt gerealiseerd. Zij zijn verantwoordelijk voor de definitieve ontwerpen en de koopovereenkomsten.

 

Laat u inspireren door de onderstaande actuele samenwerkingen en ga met ons de uitdaging aan.

Graag delen wij met veel enthousiasme twee nieuwe projecten met u, waar SieMatic een rol in mag spelen met betrekking tot de keuken.

Wij hebben het beste voor u gekozen, maar u bepaalt

Uiteindelijk is iedere consument vrij om een eigen keuken te kiezen. De slogan die wij bij SieMatic daarom hanteren luidt: “wij hebben voor u het beste gekozen, maar ú bepaalt”. De uitdaging voor ons is om zo’n aantrekkelijke oplossing neer te leggen dat we iedereen verleiden om deze te kiezen. Dat geldt voor u als de projectontwikkelaar en aannemers en natuurlijk voor de bewoners van de woningen in uw nieuwbouwproject.

Deze Provada Special is een initiatief van SieMatic en de SieMatic Partnershowrooms voor nieuwbouwprojecten.  Wilt u reageren of meer weten? Bel ons dan of stuur een e-mail!