SieMatic projectkeukens
voor investeerders

De keuken is een leefruimte die steeds belangrijker wordt. Men kookt niet alleen in de keuken, maar komt er ook samen met het hele gezin. Kinderen maken huiswerk aan het kookeiland, koppels genieten van een glas wijn met vrienden en er wordt goed nieuws gedeeld tijdens een heerlijke maaltijd. De keuken is het hart van de woning en iets waar potentiële huurders kritisch naar kijken. 

Als investeerder wilt u natuurlijk een duurzame en tijdloze keuken in uw beleggingsproject plaatsen. De kwaliteit is hierbij erg belangrijk, want de keuken dient jarenlang in perfecte staat te blijven. SieMatic is hiervoor met zijn ruim 90 jaar ervaring uw perfecte partner. Wij ontwerpen en fabriceren keukens op maat die bij de levensstijl van uw huurders past. 

Waarom kiezen voor SieMatic?

Geeft aantrekkingskracht aan uw onroerend goed

Goede meerwaarde voor verhuur

Zichtbare onderscheidende kenmerken van de keuken

Verhoogt het vertrouwen in uw doelgroep

Ontwerpen in toekomstige lifestyle trends

Stabiliteit op leveranciersbasis

Duurzaamheid

"Made in Germany" met 90 jaar ervaring

Flexibiliteit om aan individuele eisen te voldoen

Gecertificeerd kwaliteits- en milieubeheersystemen

Uniek!
SieMatic Conceptontwikkeling Service voor Investeerders

Afgestemd op uw wensen ontwerpen wij keukens waarvan elke keukengebruiker ‘anno nu’ gelukkig wordt. Ons uitgangspunt is dat het design past helemaal bij de uitstraling van uw project, en is dus telkens uniek. Dat betekent ook dat, voor u, als belegger de kosten aanzienlijk lager zullen zijn en tegelijkertijd dat de koper of huurder een mooie, degelijke en functionele keuken krijgt.

Maar wij bieden meer dan alleen een mooie, functionele keuken.

Wanneer u bezig bent met het ontwikkelen van het concept voor uw beleggersproject en u wilt daarover sparren, dan bieden wij u onze ‘SieMatic Conceptontwikkeling Service’ aan. Samen met de marketingexperts van architecten van SieMatic kunnen wij u ondersteunen bij het creëren van het concept van uw beleggersproject: doelgroepanalyse, lifestyleconcepten, interieur- en keukendesign en marketingsupport. Onze service bieden wij aan in alle fases van uw project van ‘initiatief’, ‘voorlopig ontwerp, ‘definitief ontwerp’ tot en met het punt van ‘opdracht voor uitvoering’.

Ontdek de SieMatic keukens voor uw beleggingsproject


Dankzij de drie verschillende lifestyles die zijn gecreëerd door SieMatic, PURE, CLASSIC en URBAN, vindt u altijd de perfect keukens voor uw beleggingsprojecten. Ontdek onze speciale projectkeukens en de vele mogelijkheden qua indeling, opbergoplossingen en andere unieke producten die wij hebben ontworpen. 

Maak kennis met het SieMatic team


Onze SieMatic experts hebben ervaring en werken graag samen met investeerders om optimale keukenoplossingen te creëren voor uw beleggingsprojecten. Neem vrijblijvend contact op met ons om de verschillende mogelijkheden voor een samenwerking te bespreken. 

Voorbeelden en referenties van keukens voor beleggingsprojecten


Al jarenlang werkt SieMatic samen met investeerders om gebruiksvriendelijke en stijlvolle keukens voor beleggingsprojecten te ontwerpen en te plaatsen. Ongeacht het budget of de beschikbare ruimte: onze ervaren specialisten weten altijd de perfecte oplossingen toe te passen. Laat u inspireren door onze referenties en het beeldmateriaal van andere beleggingsprojecten.

Wilt u als investeerder alles weten over de mogelijkheden van samenwerking met SieMatic?