Project Wonen aan ’t IJ

Amvest

Wonen aan ’t IJ

Remco van der Heijden plantontwikkelaar Amvest

Aan het IJ is een imposant nieuwbouwproject aan de Noordelijke IJ-oever op het voormalige Shellterrein Overhoeks, waar een mix van vrijesectorhuur-, koop- en sociale huurwoningen wordt gerealiseerd. Aan het IJ past perfect binnen de missie van Amvest: mensen ´´een fijn thuis bieden´´in een aantrekkelijk en duurzaam woongebied. Om dat te bewerkstelligen, brengen zij de juiste partijen bij elkaar, verenigen zij ieders belang en werken zij intensief met elkaar samen.

 

De keuken van SieMatic

Geert-Jan Blommers direkteur projects SieMatic

Wereldwijd wordt het hart van de woning steeds meer onder de aandacht gebracht en is een besproken onderwerp, zoals uiteraard koken maar ook ontspannen en genieten met al zijn sociale aspecten. De individuele behoeftes met daarbij de bijbehorende verwachtingen is bij iedere toekomstige bewoner groot.  Daarom bieden de drie lifestyles Urban, Pure en Clasic van SieMatic voor iedere leefsituatie het juiste keukenconcept wat past bij de doelstelling van Amvest  ´´Een fijn thuis bieden´´

 

Beloven en waarmaken

Zo’n vijf jaar geleden kwamen Remco van der Heijden en Geert-Jan Blommers met elkaar in gesprek over een prestigieus project in Scheveningen. Vanaf die tijd realiseerden zij als partners in business al verschillende projecten. Daarbij is het uitgangspunt altijd ‘vertrouwen’, hetgeen ligt in het feit dat wat wordt beloofd, ook wordt waargemaakt.  Amvest doet dat, door de bewoners van het betreffende woongebied een ‘fijn thuis’ te geven en SieMatic sluit daar met hun keukens naadloos op aan. Met alleen de allerhoogste kwaliteit waarborgen zij de juiste investering voor zowel de huur- als de koopmarkt. Voor toekomstige woningbezitters is een keuken die lange tijd zijn waarde behoud van groot belang. Dat de keuken van Siematic in ieder opzicht tot de beste behoort, is door neutrale instanties al vele malen bevestigd.

 

Ontwikkeling tot aan detailniveau

Amvest zorgt ervoor, dat elk gebouw van Project Aan het IJ z’n eigen signatuur en thema krijgt in een rustige, groene setting. Zij denken na over de materialen aan de gevel, zoals bijvoorbeeld natuursteen, waarbij zelfs de aderen van de verschillende platen in elkaar doorlopen, tot aan het design van de stopcontacten en alles daartussen. Zo ook over het aanbod van keukens. “Zoveel mensen zoveel wensen”, geeft Remco aan. “Als partner denkt SieMatic in detailniveau met ons mee. Dat zie je terug in bijvoorbeeld de vormgeving van de keukens en in het intelligente Multimatic interieur systeem. Met deze gepatenteerde uitvinding kan men 30% meer opbergruimte creeeren.  Gebruikers van de woning kunnen daardoor naar eigen behoefte en gebruikersgemak de keuken blijven optimaliseren.  SieMatic heeft hiervoor een webshop ontwikkeld die voor iedere SieMatic gebruiker toegangkelijk is.

 

Over klantbeleving

Iedere koper krijgt de mogelijkheid de SieMatic keuken vanuit de basis naar eigen behoefte te personaliseren. Amvest en SieMatic stellen per woning een aantal ontwerpen voor, waarmee de bewoner naar de partner keukenshowroom kan gaan en de verdere invulling – met behulp van een keukenadviseur – kan bepalen.

Voor de huurders kiezen Amvest en SieMatic gezamenlijk de keukenopstelling die het beste past in de woningplattegrond. Omdat SieMatic veel flexibiliteit geeft in z’n totale aanbod, ontstaat er een mooie variatie.

Altijd kunnen kiezen en de best mogelijke invulling geven aan je persoonlijke lifestyle. Dat is de vrijheid die zowel Amvest als SieMatic alle bewoners van project Aan het IJ graag geven!

Geïnteresseerd in wonen Aan het IJ?