Unieke samenwerking Carédo Comfortwonen, Tolhoek keukens en SieMatic
Onbezorgd ouder worden in een toekomstbestendige omgeving

 

Carédo is een innovatieve ontwikkelaar die unieke moderne comfortwoningen aanbiedt voor de actieve senior met een uitgebreid dienstenpakket dat samen met CureaVitel is samengesteld. Dit dienstenpakket omvat zorg- en woondiensten afgestemd op de wensen van de bewoners, zodat zij veilig en rustig kunnen wonen op de mooiste plekjes in Zeeland.

Er is een uitgebreid zorgpakket waar de bewoners gebruik van kunnen maken, zoals: huishoudhulp, bewegingsbegeleiding, taxi/vervoersservice, boodschappendienst, maaltijdservice en zelfs een uitlaatservice voor de huisdieren.

Ook aan de veiligheid van de bewoners is gedacht. Samen met het software bedrijf Loxone is een comfort-assistent ontwikkeld waardoor 24/7 via slimme domotica een alarmcentrale kan worden ingeschakeld zodat bij een ongeval in huis er altijd direct hulp wordt ingeschakeld.

SieMatic werkt samen met Carédo Comfortwonen en (SieMatic dealer) Tolhoek Keukens in Goes, aan een innovatief keukenconcept voor de nieuwbouwprojecten die door Carédo ontwikkeld worden. Hierbij zijn de directie van Carédo, Sven Lavrijssen, en de kopersbegeleidster/interieurarchitecte, Simone van Kol, actief betrokken. Binnenkort meer hierover.

Inspiratie gesprek met Carédo.

Van links naar rechts:

Arnold Oudshoorn,

Sven Lavrijssen,

Simone van Kol,

William Tolhoek,

Perry Hanssen,

Rainier Zweep

Geïnteresseerd in de nieuwbouwprojecten van Carédo?