HET EILAND

Let's come together

Amsterdam Provada 2024

Welkom bij BSH Hal 12 Stand 36

SieMatic City Living:

Het huis als eiland in een drukke stad.

Wereldwijd trekt de stad mensen aan om te leven, wonen en werken. Stedelijke appartementen en huizen worden kleiner, terwijl de omgeving voller wordt. Het is essentieel dat er voor iedereen voldoende leef- en woonruimte is, waarbij rekening wordt gehouden met praktische zaken zoals inrichting.

Met SieMatic City Living willen wij een bijdrage leveren. Wij denken dan met name na over de leefbaarheid in huis, ‘uw eigen eiland’ in de stad.

SieMatic City Living is origineel, creatief, innovatief, flexibel én effectief. Onze oplossing past in een studio van 40 vierkante meter en in een één-, twee, of driekamerappartement, maar ook in dat fantastische penthouse ‘on top of the world’.

Het keukeneiland op maat

Het leven van elk modern gezin speelt zich af in de keuken. Of het nu het bespreken van plannen is, beluisteren van een podcast, het vieren van een nieuw contract, de beste plek voor een feestje of koken voor en met vrienden, de keuken is de ziel van het huis. Daar gebeurt het. Een ideale plek daarvoor is: Het Keukeneiland die aansluit op waar jij staat in ‘The Circle of Life’.

LIFE: The Circle of Life

Ben je bewust alleen, pas gaan samenwonen, heb je een gezin of ben je pensionado? Elke mens is anders, elk thuis is ander en omdat de beschikbare ruimte, de gezinssamenstelling en je levensstijl en leefgewoontes steeds weer anders zijn en in de loop van de tijd ook weer veranderen, verandert dus een SieMatic keuken met een eiland steeds weer met jou mee.

SieMatic City Living houdt rekening met wie je bent en waar je staat in het leven. Het groeit met mee en is afgestemd op je smaak. Het houdt vooral rekening met het beschikbare budget en met een SieMatic vinden we altijd een oplossing op maat, afhankelijk van je smaak.

COOK

Kies voor een functionele ‘Klaar om te Koken’ keukeneiland ’ of een ‘leefeiland’: een plek om het leven te vieren.

CONNECT

Eten verbindt: samen ontbijten, een koffie of thee moment, lekker lunchen, een snack tussendoor, uitgebreid koken of gezond en snel eten. De keuken verbindt, het is de centrale schakel in het leven.

PLAY: OUT OF THUIS

Ga je voor de gezelligheid de deur uit of nodig je vrienden uit bij jou thuis op jouw eiland: een barista, voor je lekkerste cappuccino of latte macchiato, of een aperitivo bar voor een cocktail, mocktail of je favoriete witte- of rode wijn.

WORK: HYBRIDE

Werken en leven loopt steeds meer in elkaar over aan dit ‘hybride’ eiland: de flexplek in jouw living en jouw leven.

LIVING

SieMatic City Living gaat niet alleen over een keuken, maar over de ziel van de inrichting van de ruimte waar de keuken staat. Het startpunt om van een huis jouw thuis te maken. SieMatic City Living biedt ook een collectie City Living Elements zoals een sideboard, home-office, barista-bar en functionele opbergmeubelen voor de slaapkamer of een inloopkast.

SIEMATIC CITY LIVING

  • Past in elk woning
  • De beste keuze voor elke fase in het leven
  • Compleet interieurconcept voor wonen – werken - vrije tijd
  • Het mooiste design
  • De beste kwaliteit
  • De beste partners
  • Verrassend betaalbaar

Ontdek onze referentieprojecten

Bajeskwartier Amsterdam

Op bezoek bij IRIS in Waalfront

Wonen in Lents Buiten Oost