Inspiratie opdoen bij
de SieMatic Flagship store in Amsterdam

Om u zelf te laten ervaren wat u kunt verwachten van een SieMatic keuken, heeft SieMatic overal ter wereld unieke Flagship Stores gecreëerd, in onder andere New York, Peking, Parijs en Londen. 

Om u vanaf het begin van uw project bij te staan bij de belangrijke keuzes qua keukendesign, nodigen wij u uit in onze showroom in Amsterdam.

De SieMatic Flagship Store, een echte ervaring


Wij bieden u een unieke ervaring wanneer u onze Flagship Store bezoekt. De showroom bevindt zich in een royaal Amsterdams herenhuis op een prachtige locatie. Niet ver van de Leidsestraat, het Spiegelkwartier en het Vondelpark, gelegen langs de grachtengordel, vindt u dit prachtige pand waar uw SieMatic ervaring begint. 

Op maar liefst drie verdiepingen, ontdekt u alle stijlwerelden van SieMatic met exclusieve keukens geplaatst in bijpassende leefomgevingen. Dit geeft u meteen een duidelijk beeld van de vele mogelijkheden en de hoge kwaliteit van de materialen. Ook de prachtige details zullen u opvallen, van mooie handgrepen tot lades die zachtjes dicht glijden. U ervaart de invloed van deze vaak kleine details wanneer u in de keuken staat en de verschillende onderdelen aanraakt en test. Tijdens uw bezoek staan de SieMatic-adviseurs voor u klaar om uw vragen over de keukens en de vele mogelijkheden te beantwoorden.

Bezoek onze Flagship store samen met uw klanten 

Als professional wilt u uw klanten inspireren en de vele mogelijkheden op het gebied van keukendesign presenteren. De Flagship store in Amsterdam is hiervoor zeer geschikt. Bezoek onze showroom op afspraak met uw (potentiële) klanten en indien gewenst met een SieMatic-adviseur die alle vragen zal beantwoorden. Na het ontdekken van de SieMatic stijlwerelden neemt u uw klanten mee naar de stalenkamer waar ze alle tijd kunnen nemen om de vele opties te bekijken en eventueel uit te kiezen. Hierna hoeft u niet terug naar uw eigen kantoor voor het belangrijke vervolggesprek. In onze Flagship Store in Amsterdam bieden wij u namelijk de mogelijkheid plaats te nemen in de VIP Board Room, waar u en uw klanten van de rust en privacy gebruik kunnen maken om het project verder te bespreken. Met thee en koffie maken we de fijne en persoonlijke ervaring voor uw klanten compleet.